На Рівненщині крадії дерев знеструмили село (ФОТО)

Майже дві сотні мешканців залишилися без світла

Крадії лісу залишили без електропостачання село у Березнівському районі. Про це повідомляє прес-служба «Рівнеобленерго».

Днями невідомі у лісопосадці між селами Лінчин та Михалин Березнівського району зрізали дерево, яке під час падіння пошкодило повітряну лінію 10 кВ.

У результаті незаконних дій без електроенергії залишилися 200 абонентів с. Лінчин.

«Рівнеобленерго» повідомило про подію у поліцію. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, а також представники місцевого лісництва.

Напередодні споживачам таки відновили електропостачання. До слова, за І квартал 2018 року через втручання сторонніх осіб відбулося 57 відключень в мережах «Рівнеобленерго».

Зокрема, у 22 випадках – через порізку дерев, у 30 випадках - через ДТП, решта – земельні роботи.

Незаконна діяльність, яка призводить до відключень – це не лише збитки для «Рівнеобленерго», це в першу чергу, незручності для споживачів та загроза безпеці населення і самих крадіїв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень