На Рівненщині комунальники зрізали дерева з пташенятами у гніздах

І таким чином знищили пташенят граків

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив мешканець райцентру Сарни Олександр Добринський:

Олександр Добринський Працівники КП "Трудівник" зрізали дерева з гніздами Грака. 

 

У нелюдів піднялася рука зрізати дерево з гніздами, в яких знаходились маленькі пташенята. Двох пташенят вдалося знайти живими.

Олександр Добринський зауважив, що комунальники порушили статтю 39 Закону України "Про тваринний світ", у якій сказано

У період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах).

Окрім цього, вказує сарненчанин, у КП "Трудівник" проігнорували і статтю 40 вище названого закону, де говориться, що підприємства, установи, організації та громадяни зобов'язані

вживати заходів для запобігання загибелі тварин під час здійснення виробничих процесів,

у тому числі зберігання, транспортування, застосування небезпечних для тварин препаратів, хімічних речовин та сполук, складування, знищення, захоронення промислових і побутових відходів, проведення сільськогосподарських, лісогосподарських, лісозаготівельних та інших робіт, а також під час експлуатації електричної мережі та транспортних засобів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень