На Рівненщині кілька тисяч військових пройдуть поглиблений медогляд

Із застосуванням усіх наявних методів для відновлення здоров’я військовослужбовців ЗСУ

Фото ілюстративне

Відповідно до наказу Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України та наказу начальника гарнізону – командувача військ оперативного командування «Захід» впродовж жовтня-листопада усі категорії військовослужбовців пройдуть щорічне поглиблене медичне обстеження.

Такі ж заходи пройдуть на Рівненщині. Загальна кількість обстежуваних складе кілька тисяч захисників України.

Військовослужбовці Збройних Сил України з Рівненщини, які сьогодні виконують завдання в складі підрозділів Операції об’єднаних сил пройдуть «диспансеризацію» після повернення з відрядження.

Як розповів заступник начальника Рівненського військового госпіталю, полковник медичної служби Валерій Чорнобривець, з початку збройної агресії Російської Федерації під час щорічного обстеження здоров’я військових особлива увага звертається, перш за все, на тих, які отримали поранення, травми, та тих, які відчули погіршення стану здоров’я в районі проведення бойових дій на Донбасі.

Окрім того, впродовж року наші медичні спеціалісти проводять пацієнтам планове лікування хронічних захворювань, а також дають направлення у реабілітаційні відділення санаторіїв Міністерства оборони України для санаторно-курортного лікування. За минулий та цей рік ми суттєво наростили показники за цим напрямком.

Нині успішно функціонують 6 військових санаторіїв з безкоштовним проживанням та харчуванням.

З них чотири працюють безперервно впродовж року – в Пущі Водиці, Хмільнику, Трускавці, Вінниці та два сезонні – в Затоці та Приморську.

 

Повний курс відновлення триває від 14 до 21 дня залежно від патології хвороби.

Варто додати, що за минулий рік з Рівненського військового госпіталю після лікування на реабілітацію до військових санаторіїв направили близько 100 військовослужбовців. З початку цього року таку можливість вже отримали більше ніж 170 військових.

Повідомляє прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень