На Рівненщині хотіли підірвати стратегічний об’єкт

Зловмисник навіть вийшов на зв'язок із ватажками «ДНР»

Як повідомляє обласна прокуратура, на Рівненщині викрили та припинили злочинну діяльність чоловіка,  який вчинив державну зраду та диверсію.

Це була спільна операція СБУ та прокуратури.

Зокрема правоохоронці з’ясували, що чоловік записав та передав своє відеозвернення до ватажків терористичної організації «ДНР» із пропозицією вчинити на території Рівненської області диверсійні дії з метою дестабілізації ситуації в регіоні. Проте правоохоронці спрацювали на випередження, і 10 травня вдалося запобігти вибуху неподалік одного зі стратегічних об’єктів області, який чоловік планував вчинити за допомогою вибухівки.

Цього ж дня працівники СБУ затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Йому вже повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває за статтями про державну зраду та диверсію. Відповідальність за вчинення зазначених злочинів проти основ національної безпеки України передбачена у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень