На Рівненщині через опіки дитина - в лікарні

Хлопчик 2015 року народження

Про те, що дитина потрапила у лікарню з термічними опіками полум’ям рятувальникам повідомили медики:

22 квітня о 19:05 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення з приймального відділення Гощанської центральної районної лікарні, що до їхнього медичного закладу було доставлено з термічними опіками полум’ям малолітню дитину 2015 року народження.

 

У хлопчика на ім’я В’ячеслав медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини.

 

Дитину негайно направили в опікове відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.  Наразі хлопчик перебуває під цілодобовим наглядом лікарів, його стан важкий.

 

Чому і яким чином дитина отримала опіки - встановлюють фахівці. Утім, повідомлення про пожежу до вогнеборців не надходило.

 

Тож рятувальники звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду.                 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень