На Рівненщині двоє пенсіонерів згоріли у власному будинку

Трагедія трапилася в Костопільському районі

Сьогодні вночі під час пожежі в житловому будинку на Рівненщині загуло двоє пенсіонерів. Повідомлення про займання у селі Гута Костопільського району до рятувальників надійшло близько першої години ночі.

По прибуттю рятувальники з’ясували, що горить одноповерховий дерев’яний житловий будинок.

За три години пожежу вдалося локалізувати. А ще через годину займання остаточно ліквідували. Після цього в помешканні рятувальники виявили тіла двох загиблих – 78-річного господаря та його дружини.

Для гасіння будівлі довелося залучити кілька пожежних  підрозділів. Фахівці кажуть, що, ймовірно, пожежа могла спалахнути внаслідок несправності пічного опалення, коментує інспектор Костопільського районного сектору надзвичайників Артем Ромашко:

 

- Для гасіння пожежі прибуло чотири підрозділи: місцеві пожежні команди з села великий та Малий та Малий Мидськ, пожежно-рятувальні підрозділи смт. Степань та пожежні підрозділи міста Костопіль. За попередньою версією фахівців ймовірною причиною виникнення пожежі є несправність пічного опалення.  

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку.

Наразі причину пожежі та обставини трагедії встановлюють фахівці.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень