На Рівненщині дітей врятували від самогубства

Дівчата були учасниками суїцидальних груп у соцмережах

Учора, 18 лютого, завдяки спільним оперативним діям працівників поліції та СБУ в Рівненській області, вдалося врятувати двох 19-річних дівчат, які були учасниками суїцидальних груп.

За оперативною інформацією СБУ у Рівненській області, працівники поліції навідалися до гуртожитку одного із навчальних закладів міста Дубна. За місцем проживання поліцейські виявили одну із студенток, жительку Здолбунівського району, із тілесними ушкодженнями - порізами на руках із своєрідними написами.

У ході спілкування із дівчиною стало зрозуміло, що вона є учасницею групи, яка штовхає підлітків до суїциду. Крім того, дівчина розповіла й про свою одногрупницю, яка теж брала участь у грі.

Дівчата вже виконали два завдання та очікували наступного, яке мало прийти на мобільний о 22 годині. Правоохоронці зателефонували подрузі студентки та поспілкувалися з її батьками.

Працівники поліції провели відповідні бесіди, після яких дівчата самостійно заблокували сторінку зловмисників.

Серед вказівок адміністратора була вимога запросити в групу 50 товаришів, яку дівчата успішно виконали. Наразі проводяться слідчі дії щодо встановлення інших осіб – жителів Рівненської області, що беруть участь у подібних схемах.

У поліції проводять перевірку та закликають усіх, хто володіє будь-якої інформацією про участь дітей у подібних групах, негайно звертатися за номером телефону «102».

 

Відділ комунікації

поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень