На Рівненщині депутату загрожує в’язниця

Депутата і заступника керівника регіонального підрозділу державного підприємства у сфері транспорту судитимуть за підозрою у одержанні хабара.

Прокуратура повідомляє, що вже завершила розслідування за цим фактом і має намір передати справу до суду.

Нагадаємо, посадовця-залізничника, колишнього депутата Здолбунівської райради Миколу Голіка ще у вересні 2015 року спіймали на хабарі.  Хабар в 1 тисячу доларів США підозрюваний отримував від приватного підприємця і мав сприяти за це у наданні вагонів для переміщення вантажу за межі України.

Крім того, в службовому кабінеті підозрюваного правоохоронці вилучили 40 тисяч гривень.

Увесь цей час тривало досудове розслідування і лише зараз ця справа має шанс надійти до суду.

За повідомленням прокуратури Рівненської області, вже завершено процедуру ознайомлення підозрюваного та його захисника із матеріалами кримінального провадження. Після вручення прокуратурою області обвинувального акту підозрюваному, його (акт) буде скеровано до суду для розгляду по суті.

ДОВІДКА

Санкція статті КК, за якою судитимуть підозрюваного, передбачає покарання у вигляді штрафу розміром від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3  до 6 місяців, чи позбавленням волі на строк від 2 до 4 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень