На Рівненщині чоловіки зі Сходу обікрали квартиру на 40 тисяч гривень

На Рівненщині двоє чоловіків із тимчасово окупованих територій, так званих «ДНР» та «ЛНР», обікрали квартиру 65-річного жителя м. Дубно.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Встановлено, що невідомі особи, зламавши серцевини двох замків, проникли до помешкання, звідки викрали 10 найменувань золотих виробів, загальною вагою 40 грамів, 10 пляшок елітних спиртних напоїв, ноутбук, ордени і медалі. Загальна сума завданого збитку становить майже 40 тисяч гривень», – зазначено в повідомленні.

Правоохоронці вже встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися 37-річний уродженець м. Часів Яр Донецької області та 50-річний уродженець м. Первомайськ Луганської області. Як таксиста чоловіки найняли 52-річного уродженця села Троїцьке Луганської області. Усі троє знімали у Рівному подобово квартиру.

За фактом скоєння крадіжки з проникненням у помешкання відкрито кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що обоє зловмисників вже перебували у місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів. Крім того, 50-річний уродженець Луганщини — військовослужбовець. Отримавши у м. Попасна поранення ноги, він перебував на лікуванні у Рівненському військовому госпіталі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень