На Рівненщині чоловік убив свого гостя (ФОТО)

Дев’ятого січня близько восьмої ранку 29-річний мешканець села Корнин Рівненського району повідомив до поліції, що у сусіда в хаті раптово помер чоловік. Зі слів господаря будинку, де сталася біда, його смерть спричинив цукровий діабет. Однак правоохоронці встановили істину в справі і затримали зловмисника, причетного до нанесення смертельних тілесних ушкоджень.

Спочатку щодо причин смерті ніщо не викликало підозр. Під час спілкування з правоохоронцями 41-річний власник будинку стверджував, що прихистив 36-річного чоловіка з Олександрії і запевняв, що гість хворів на цукровий діабет, тому і помер. Утім, тіло померлого доставили в морг для проведення експертизи. За її результатами стало відомо, що смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми голови від множинних ударів твердим предметом.

Крім того, під час детального огляду місця події поліцейські виявили сліди крові, тож господарю нічого не залишалося, як зізнатися у всьому, що сталося.

З’ясувалося, що пиятика між 41-річним жителем села Корнин та 36-річним олександрійцем тривала три дні. П’ятого січня чоловіки познайомилися на вокзалі у Рівному. Оскільки у молодшого були гроші, той і запропонував випити, а невдовзі попросився погостювати у товариша, оскільки не мав, де жити. Житель Корнина погодився, тож разом поїхали додому. Святкування не припинялося всі дні і ввечері восьмого січня гість зізнався, що не встиг до вбиральні та зіпсував постіль. Розлючений господар після хвилинної словесної перепалки почав бити свого гостя. Останній упав на підлогу і, як з’ясувалося уранці, вже не подавав ознак життя. Корнинчанин пішов до сусідів та розповів історію, що його гість помер, бо хворів на цукровий діабет.

Чоловікові повідомили про підозру та взяли під варту. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що у обох фігурантів справи - насичене кримінальне минуле.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень