На Рівненщині чоловік ховав бурштин у кишенях

Поліцейські вилучили майже два з половиною кілограми бурштину

Вчора, 7 квітня, під час відпрацювання Рокитнівського району, близько о пів на одинадцяту вечора правоохоронці під час зупинки автомобіля «Peugeot 308» та поверхневого огляду його водія, 46-річного жителя Луцька, виявили в кишенях верхнього одягу бурштин-сирець різних фракцій загальною вагою 1 кілограм 100 грамів. За фактом придбання, збуту чи зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, розпочате досудове розслідування за статтею 198 Кримінального кодексу України.

Автомобіль поліцейські доставили на території Рокитнівського відділення поліції, а вилучений бурштин буде відправлено на експертизу.

Так само вчора, 7 квітня, на підставі ухвали суду під час проведення санкціонованого обшуку слідчі Варашського відділу поліції спільно з працівниками оперативного штабу у господарстві 22-річного жителя Володимирця вилучили 1 кілограм 235 грамів бурштину. Відомості за цим фактом приєднані до відкритого кримінального провадження, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень