На Рівненщині чоловік чашкою вбив жінку

На Рівненщині під час гри в карти 59-річний чоловік поцілив чашкою у голову 55-річній жінці. Через отриману травму потерпіла наступного дня померла.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Напередодні трагедії у гості до 55-річної жительки Смиги та її співмешканця завітали двоє знайомих. Застілля супроводжувалося грою у карти. Черговий програш та коментарі з цього приводу господарів будинку настільки розлютили 59-річного гостя, що той спересердя жбурнув у жінку керамічну чашку, яка поцілила у скроню та розсікла брову. Чоловіки надали потерпілій допомогу та перев’язали голову, бо від пропозиції викликати медиків та відмовилась.

Гості розійшлися, а вже вранці жінка поскаржилася співмешканцю на погане самопочуття. Швидка медична допомога, яка приїхала за викликом, лише констатувала смерть жінки», – зазначають правоохоронці.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Чоловік у всьому зізнався. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Наразі призначені експертизи та проводиться досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень