На Рівненщині через гранату евакуйовували людей з житлового будинку (ФОТО)

Радіус ураження гранати становив 25 метрів

Сьогодні, другого листопада, близько 8:00 години до поліції надійшло повідомлення від 55-річного жителя селища Клесів Сарненського району. Він виявив на подвір’ї предмет, схожий на гранату. На місце події вирушили працівники вибухотехнічної служби та поліцейські, яким вдалося запобігти можливому вибуху, - повідомляє відділ комунікації обласної Нацполіції:
 

- На місці події слідчо-оперативна група встановила, що біля другого під’їзду будинку до труби, на якій закріплена телевізійна антена, ізолюючою стрічкою була прикріплена граната.

Із будинку, в якому проживають п’ять сімей, правоохоронці евакуювали десятьох мешканців. Спеціалісти вибухотехнічної служби ГУНП області запобігли подальшому спрацюванню і розрядили бойову гранату РГД-5, яка будь-якої секунди могла вибухнути.

 

Радіус ураження РГД-5, яку вилучили і відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, становить близько 25 метрів.


 

За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до неї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень