На Рівненщині через дорожників черговому водію дісталося від копів

Адже він порушив правила дорожнього руху

Ми писали про те, що активіст групи АВТО ЄВРО СИЛА-Рівне виявив, що дорожники неякісно ремонтують дорогу Рівне-Сарни біля села Три Копці Рівненського району. Почав знімати це на айфон і передавати у прямий ефір, через що отримав лопатою по руці від дорожника. В результаті з руки випав айфон і розбився в друзки. На цей конфлікт викликали поліцію. Втім, коли патрульні їхали на виклик, їх підрізало авто іншого активіста, який теж поспішав на місце події.

Подробиці розповіла речник патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко:   

Коли службовий автомобіль направлявся на цей виклик, поблизу села Забороль його почав обганяти на великій швидкості, порушуючи вимоги дорожньої розмітки, автомобіль Мерседес на іноземній реєстрації, водій якого теж поспішав на місце події. Повертаючись у свою смугу для руху, водій автомобіля не впевнився в безпечності маневру та змусив інспектора різко пригальмувати, змінивши при цьому напрямок руху для уникнення зіткнення, тобто «підрізав» службове авто поліції.

За словами Оксани Юрченко, на вимогу патрульних зупинитися водій Мереседеса не відреагував, прямував далі, порушуючи вимоги дорожньої розмітки і обганяючи інші авто на мосту та перехресті. Врешті, поліцейські авто зупинили, заблокувавши його. На 30-річного водія склали два протоколи за створення аварійної обстановки та невиконання вимоги про зупинку.

Оксана Юрченко зауважила, що цей водій вже потрапляв у поле зору правоохоронців за те, що блокував взимку їхнє службове авто ("стрибав" на капот).

Нагадаємо, що це на Рівненщині вже друга автопригода, коли поліцейських викликають, щоб покарати дорожників, натомість водіям дістається і самим. Так, узимку поліцейські забрали посвідчення у водія, який викликав патрульних, бо потрапив у яму на дорозі, і сподівався, що правоохоронці покарають дорожників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень