На Рівненщині через бурштин планують створити додатковий підрозділ патрульної поліції

Базовий центр облаштують у Сарнах

Лист з відповідною пропозицією уже направили до керівництва Нацполіції, і там готові йти назустріч. Адже зі слів керівника обласної поліції Сергія Князєва, через проблеми з бурштином тамтешні поліцейські не в змозі забезпечувати правопорядок:
 

 

- Ми підготували лист і направили керівництву Нацполіції. Маємо мету про створення додаткового батальйону підрозділу патрульної поліції на півночі нашої області з базовим центром у Сарнах, що дасть нам можливість створити роботу поліції у північних районах, де в нас є велика проблема. І ці чотири наряди рівненські, які зараз там працюють, це «розвідка боєм». Це вісник того, що ми там створимо батальйон патрульної поліції.  

 

Варто зауважити, що в північних районах області вже цілодобово працює 4 патрулі, які направили туди з Рівного. Крім того, після запуску патрулювання траси Київ-Чоп, з ініціативи очільника патрульних Сергія Мерчука, екіпажі працюють також в придорожніх містах: в Корці, Здолбунові, Гощі, Дубно та Радивилові. З початку патрулювання міжнародної траси патрульній поліції додали 5 автомобілів.

Разом з тим, за 100 днів роботи патрульна поліція втратила трьох працівників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень