На Рівненщині автомобіль перекинувся в кювет (ОНОВЛЕНО+ФОТО)

У Рівненській області рятувальники звільнили водія та двох пасажирів з перекинутої автівки.

ДТП трапилася сьогодні, 6 травня, близько 05:05 на трасі Київ-Чоп поблизу села Козин Радивилівського району.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

«По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що в кюветі поруч з трасою знаходиться перекинутий автомобіль марки «Peugeot Partner», у якому перебувають троє чоловіків.

Рятувальники оперативно деблокували водія та двох пасажирів з деформованої автівки та передали їх працівникам швидкої медичної допомоги», – інформують рятувальники. 

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, унаслідок ДТП 23-річного жителя села Івачків із відкритим переломом черепа у мозковій комі госпіталізували у реанімаційне відділення Радивилівської центральної районної лікарні. Лікарі дають невтішні прогнози, однак борються за його життя.

Водій іномарки отримав множинні забої різних частин тіла. Під час медичного освідування у нього виявили 1 проміле алкоголю.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень