На Рівненщині активно продають землю

На третину більше ніж торік

З початку року у Рівненській області реалізовано 291 земельну ділянку та прав оренди на них.

"З початку року продано ділянок та права оренди на них площею майже 500 гектарів на загальну суму понад 23 мільйони гривень. З них шляхом проведення земельних торгів продано 104 земельні ділянки та прав оренди на них. В тому числі: 34 земельні ділянки загальною площею 6,43 га продано у власність (у результаті торгів загальна їх вартість зросла у 1,9 рази та становить 3,99 млн грн.)", - йдеться в повідомленні прес-служби Рівненської ОДА.

Додамо, що права оренди передано на 70 земельних ділянок загальною площею понад 425 га, а загальна річна орендна плата зросла у 3,5 рази та становить 5,37 мільйонів гривень.

Варто зауважити, що це на третину більше, ніж торік. За аналогічний період минулого року продано 185 земельних ділянок та прав оренди на них площею майже 77 гектарів на суму більше 13 мільйонів гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень