На Рівненщині - страшна трагедія: загинуло двоє маленьких дітей

Третя дитина у сім'ї дивом залишилася живою

Це сталося у суботу у селі Великі Озера Дубровицького району. Вранці 23-річна жінка пішла до свекрухи, щоб допомогти по господарству. А її чоловік був на роботі у сусідньому селі. Троє їхніх дітей - трьох, чотирьох і п'яти років - у цей час спали в літній кухні.

Коли жінка за годину повернулася, з літньої кухні йшов дим. Вона кинулася відчиняти двері, але звідти ринув вогонь. Жінка почала кричати. Прибігли сусіди. Вони допомогли витягнути з вогню чотирирічного її cина, який підійшов до вікна. Решту дітей - найменшого хлопчика і старшу дівчинку - врятувати не вдалося.

Врятований малюк з опіками передпліччя та рваними ранами обличчя - у Дубровицькій районній лікарні. Загрози його життю нема.

Поліція перевіряє цю справу, щоб з'ясувати, чи є підстави для відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" та за статтею 166 "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування".

Попередньо кажуть, що причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. 

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень