На Рівненщині - смертельна ДТП (ФОТО)

Загинула дитина, ще двоє людей - у лікарні

Вчора, близько 16 години, на перехресті дороги Київ-Ковель-Ягодин сталася смертельна ДТП. На місці загинув 13-річний хлопчик з Маріуполя, в лікарню потрапили чоловік та його 12-річний син.

Встановлено, що 50-річний рівнянин, водій автомобіля «VOLVO XC60», рухаючись зі сторони села Полиці, на нерегульованому перехресті з автодорогою Київ-Ковель-Ягодин не врахував дорожньої обстановки, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення автомобілем «TOYOTA LAND CRUISER», яким керував 49-річний житель Луцька.

У результаті зіткнення 13-річний син водія «VOLVO XC60», житель Маріуполя, отримав несумісні з життям травми та загинув на місці.

12-річний пасажир цього ж позашляховика, житель Маріуполя, з перелом гомілки та черепно-мозковою травмою госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької районної лікарні. Його 46-річний з батько з переломом шийного хребця також у лікарні.

Водії обох автомобілів та пасажирка «VOLVO XC60» не постраждали. Автомобілі доставили не територію місцевого відділення поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень