У ДТП на Рівненщині постраждало двоє людей

Аварія сталася вчора зранку

У селі Грушвиця Друга Рівенського району автомобіль «Reno» із засніженої дороги знесло у кювет. Це сталося близько дев’ятої години. Як з'ясували слідчі,

46-річний житель Дубна, водій авто, не впорався з керуванням. У нього - переломи ребер, розрив плечового з'єднання, забої тіла.

 

Постраждав і пасажир авто - 44-річний мешканець села Птича Дубенського району.  У чоловіка - зламана щелепа, струс головного мозку, забої.

Поліцейські розслідують ДТП за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування людей". Якщо виявиться, що аварія сталася з вини водія, то йому загрожуватиме 

штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3400 до 8500 гривень) або виправні роботи - до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі - до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами - до трьох років або без такого.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненщини

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень