На Рівненщині – чергове отруєння грибами

Це вже дев’ятий в області, офіційно підтверджений медиками, випадок за цей рік

Печериці

Він стався 14 вересня з 58-річним мешканцем села Обарів Рівненського району.

Завідувач відділу Рівненського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я Марта Гоч каже, що чоловік наївся печериць, зібраних у власному саду:

Цей чоловік збирав печериці у власному саду. Він їх проварив двічі, протушив. З сім’ї більше ніхто їх не вживав. Він з’їв ці гриби і йому зразу стало погано: блювота, пронос, висока температура.

 

Вн звернувся у сільську амбулаторію, після чого його було госпіталізовано до обласної клінічної лікарні. Там йому провели комплекс заходів. І справді підтвердилося отруєння грибами. І станом на сьогодні він уже виписаний.

За словами Марти Гоч, спочатку була підозра, що чоловік отруївся блідою поганкою. Однак цю причину виключили. І поставили діагноз – отруєння різними видами грибів.

До речі, каже Марта Гоч, вже зверталися цього року до медиків з підозрою на отруєння грибами 11 мешканців області, однак у двох випадках факти отруєння грибами не підтвердилися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень