На Рівненщині 80-річний дідусь не міг згадати, хто він, де живе та куди прямує (ВІДЕО)

Поліцейські намагалися встановити особу

Поліцейські встановили особу 80-річного дідуся, який втратив пам’ять. Його сьогодні знайшли між селом Дитиничі та Дубном, пише прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Усе б нічого, але відстань до обох населених пунктів була чималою. Це і видалося підозрілим дільничному офіцеру Дубенського відділу поліції Андрію Левченку, який помітив його сьогодні, 29 листопада, під час відпрацювання території.

Поліцейські на службовому авто запропонували підвезти пенсіонера. Втім, у ході розмови той виглядав розгублено і не міг пояснити, куди прямує. Не зміг він пригадати і місце свого проживання чи бодай власне ім’я, а лише розводив руками. Ніхто із жителів найближчих сіл не знав цього чоловіка. Завдяки спільним пошукам у чоловікові все ж таки впізнали 80-річного жителя міста Дубно.

Пенсіонер проживає сам та має проблеми з пам’яттю. Дільничний офіцер поліції готує звернення до міської ради Дубна з проханням виділити соціального працівника, який міг би приглядати за 80-річним дубенчанином.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень