На Рівненщині 666 осіб отримують пенсії за особливі заслуги

Сума доплат залежатиме від особистих заслуг кожного

50 справ для встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною розглянули члени спеціальної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук.

Їх отримуватимуть 30 матерів-героїнь, 10 жителів області, нагороджених орденами, багатодітна жінка, котра виховала восьмеро дітей. Також до числа отримувачів доплат входять 4 особи, яким присвоєно звання «заслужений», 2 депутати місцевих рад та нагороджений Грамотою Президії Верховної Ради УРСР. Ще двоє жителів Рівненщини, яких відзначили державною премією УРСР та пенсією республіканського значення, одержать відповідні надбавки. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Усі вони отримуватимуть виплату від 20 до 40 відсотків прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб.

З початку року пенсії за особливі заслуги перед Україною встановлено для 666 осіб, а в цілому на Рівненщині їх отримують 23755 жителів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень