Підліток, який на Рівненщині обікрав сусідку, може потрапити за ґрати

Він поцупив гроші

Скориставшись відсутністю сусідки, а ще й тим, що будинок був незамкнений, 14-річний підліток викрав гроші, але потратити все не встиг.

Про зникнення 1600 гривень із помешкання матері, яка проживає сама у селі Новий Корець, до поліції повідомила її 52-річна донька.

 

Про те, що відкладених грошей у тумбочці немає, пенсіонерка виявила не одразу. Коли ж виникла потреба у коштах, жінка не дорахувалася понад півтори тисячі гривень.

Оперативники викрили зловмисника, яким виявився підліток, що проживав по сусідству та час від часу навідувався до пенсіонерки в гості.

Хлопець вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за дрібні крадіжки та хуліганські дії.

 

Крім того, підліток — із неблагополучної сім’ї. Частину грошей юний зловмисник уже встиг витратити на солодощі та розваги, решту — вилучили поліцейські.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, розпочато досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення підлітку про підозру у вчиненому злочині.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень