На півночі Рівненщини вилучили екскаватор, три автомобілі та бурштин (ФОТО)

У Сарненському та Володимирецькому районах правоохоронці виявили та вилучили екскаватор, три автомобілі, обладнання для видобутку бурштину та 2,5 кг «сонячного» каміння.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«19 липня близько о пів на восьму вечора працівники оперштабу спільно із місцевими правоохоронцями та працівниками служби безпеки України Рівненської області за отриманою оперативною інформацією на автодорозі поблизу села Любиковичі зупинили автомобіль «Renault Kangoo» під керуванням 30-річного жителя міста Луцьк. Під час огляду салону авто було виявлено та вилучено два з половиною кілограми бурштину-сирцю», – зазначають в поліції.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 198 (придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Крім того, учора, 20 липня, в обідню пору під час відпрацювання північних районів у лісовому масиві поблизу села Полиці Володимирецького району спецпризначенці виявили автомобіль «ЛУАЗ» та мотопомпу кустарного виробництва.

Цього ж дня в урочищі «Азалія» поблизу селища Клесів виявили мотопомпу іноземного виробництва та знаряддя для видобутку бурштину-сирцю.

А сьогодні опівночі працівники роти особливого призначення в урочищі «Гальбин» неподалік села Олексіївка Сарненського району виявили екскаватор «Komatsu» під керуванням 31-річного жителя села Костянтинівка. Також правоохоронці виявили авто «Daf» з лафетом, які були заховані у кущах.

Транспортні засоби та обладнання вилучено та доставлено на територію Сарненського відділу поліції. Бурштин скеровано на екпсретизу.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 240 (порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень