На півночі Рівненщини «серйозне» бурштинове затримання (ФОТО)

Поліцейські виявили у двох юнаків каміння вагою у декілька грамів

Напередодні, близько 14 години в смт. Томашгород працівники оперштабу зупинили автомобіль «Opel Vectra», у якому власне і виявили 150 грамів каміння бурштину. Його перевозили двоє місцевих хлопців, віком 18 років. 

...зупинили автомобіль «Opel Vectra» без відповідих документів під керуванням 18-річного жителя селища Томашгород. У салоні перебував також 18-річний пасажир, місцевий житель. Під час спілкування з правоохоронцями пасажир дістав з кишені куртки каміння, схоже на бурштин-сирець, та поклав у кишеню пасажирського сидіння, - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Рівненської області.

Бурштин вилучили та відправили на експертизу.

Молодикам загрожує кримінальна відповідальність у виді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень