На підвищення зарплат вчителям Рівного не вистачає грошей

Тож їх пропонують надати додатково з міського бюджету

Йдеться про суму у понад 62 мільйони гривень.

Детальніше на засіданні бюджетної комісії міськради поінформував начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга:

На забезпечення заробітною платою працівників шкіл ми додатково пропонуємо додати 6 мільйонів 62 тисячі 200 гривень. Це кошти, які пропонується заплатити з квітня по серпень включно для того, щоб ми закрили питання у зв’язку з підвищенням посадових окладів на 10%. Якщо ми не виділимо ці гроші, нам доведеться зменшувати надбавку за інтенсивність або скорочувати видатки на благоустрій у місті.

За словами Віктора Шульги, хоч на зарплати педагогам виділяють кошти з держбюджету, але їх не вистачає, бо вчителів у Рівному більше, ніж передбачено з розрахунку на одного мешканця. Тому місто мусить їх дофінансовувати.

Тож голова бюджетної комісії Олег Карпяк запропонував повторно (бо вже таке звернення було в січні, але на нього не зреагували) звернутися до начальників управлінь освіти та охорони здоров’я з проханням надати пропозиції щодо оптимізації кількості працівників. І його підтримали.  

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень