На Олімпіаду – через ринок Дикого?

Рівненські волейболісти мають можливість виступити на Олімпіаді в Аргентині у наступному році

Фото - Радіо Трек

Принаймні про своє бажання потрапити на Олімпіаду юні волейболісти заявили після перемоги на змаганнях у Харкові.

Фото - Радіо Трек

Для того, аби виступити на Літніх юнацьких Олімпійських іграх 2018, потрібно пройти кілька етапів, однак найголовніше – підготовка. Готуватись спортсменам нині складно, адже немає відповідних умов.

Батьки юних волейболістів просять міських чиновників владнати непорозуміння, які виникли із невідомих причин, із власницею ринку «Дикого» Оленою Нездюр. 

Олена Нездюр - власниця волейбольного майданчика на ринку «Дикого». Фото - 4 влада

Зокрема на початку липня на сесії міської ради батьки волейболістів заявляли про таке:

Ми займались на Залізничній, 33 у так званій «клітці». Там чотири майданчики. На трьох – можна займатись. На жаль, коли робились майданчики – то не все врахували. Під піском був щебінь, були ризики травмуватись. Ми звернулись до Олени Ярославівни (власниця ринку «Дикого» Олена Нездюр – авт.), аби це врегулювати. Ми вирішили власними силами на майданчиках поприбирати те каміння під піском, а вже наступного дня прийшли двоє людей, які нас вигнали. Нам сказали, що майданчики не здані в експлуатацію. Нам треба одне – умови для тренування. Цей майданчик, очевидно, приватна власність, і ми дякуємо власникам за те, що там раніше можна було займатись. На Здолбунівській, 33  поки найкращий майданчики за тими параметрами, які треба для підготовки до змагань європейського та світового рівнів.

Сама ж Олена Нездюр запевнила, що не проти тренувань. Але це стане можливим після вирішення «нюансів із документами». Олена Нездюр пояснила, якщо зараз пустить на недобудований майданчик дітей – то отримає штрафи.

У перспективі підприємець хотіла би бачити дітей на майданчику, адже «територія відведена і майже готова, тож має слугувати за призначенням».

Фото - Радіо Трек

Інформацію про те, що Олена Нездюр іде на контакт із міською владою і хоче, аби там тренувались діти, підтвердив начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

Ситуація якого плану. Власниця ринку «Дикого» іде на контакт, сподіваємось, що усі проблеми владнаємо. Там є незавершене будівництво, тож тренуватись там і справді не можна. За це можуть бути великі штрафи власниці ринку. Щодо тренувань – то є справді проблеми, ну поки радимо тренуватись на Князя Острозького,  у парку «Хімік» та на Басовому Куті.

Поки відомо, що дівчата тренуються у парку «Хімік», а хлопці – на вулиці Князя Острозького, поблизу школи № 8.

Фото - Радіо Трек

У міській ДЮСШ Олімпійського резерву додали, що тренуватись на Басовому Куті – неможливо, тож по суті нині для спортсменів є лише два спортивних майданчики.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень