На одній з дільниць Рівненщини у виборців ЗАПИТУВАЛИ, чи не хворі вони (ФОТО)

А на іншій – люди голосували прямо на підвіконнях, адже погане освітлення не дозволяло зробити цього у кабінках

[media=203104] 

Про перебіг виборчого процесу на Рівненщині інформує обласна громадська організація «Комітет виборців України».

Ми вже писали про відмову селян у Заборолі голосувати вдома, вивчення і заповнення бюлетенів поза межами кабінок для голосування,  а також спроби винести бюлетені за межі дільниці та їх рвання.

Однак це не всі «фейли», які зафіксували у КВУ.

Так, на дільниці №560 153 у с. Терентіїв Гощанського району не було безконтактного термометра для вимірювання температури. Через це члени ДВК просто опитували виборців при вході, чи не хворіють вони.

На дільниці №560 934 у Рівному в приміщенні надзвичайно погане освітлення. Через це деякі виборці, особливо старшого віку, ознайомлювалися з бюлетенями і заповнювали їх за межами кабінки для голосування, на підвіконнях або ж, виглядаючи з кабінки.

Тим часом в смт Оржів Рівненського району на дільниці №560 728 чоловік був записаний у списку виборців за іншою адресою (не збігався номер будинку). Він наробив галасу і взагалі відмовився отримувати виборчі бюлетені, хоча у відомості про їх отримання вже підписався.

 

Після цього голова ДВК власноруч виправила помилку у списку. Виборець отримав бюлетені та заповнив їх за межами кабінки для голосування. Зі слів очевидців, чоловік був напідпитку.

А на дільниці №560 670 в с. Городок Рівненського району під вечір зібралася велика черга виборців – як поза приміщенням, так і в ньому.

[media=203107][media=203105]

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень