На Миколая запрацює потяг "Львів-Варшава"

До Львова поїдуть безпересадочні вагони з Вроцлава і Варшави через Краків

Польський залізничний оператор PKP Intercity вводить пряме сполучення між Варшавою та Львовом через Краків. Про це повідомило Rynek Kolejowy.

Графік руху потяга більше не буде змінюватися, каже Марта Земска з прес-служби PKP Intercity. За її словами, ця інформація ще не відображена в розкладі. Вагони з Варшави будуть включені до складу поїзда, що курсує між Вроцлавом і Львовом.

Потяги із Вроцлава і Варшави будуть слідувати через Краків, з прибуттям до Львова вранці 6:03 або 7:15 в залежності від дати. Розклад поїздів у зворотному напрямку поки не оприлюднено.

Щодо рейсу "Перемишль-Львів-Перемишль", то зі Львова потяг виїжджатиме о 8:10 за київським часом і прибуватиме до Перемишля о 9:48 за Варшавою. З цього потяга можна буде пересісти на потяги до Кракова Вроцлава і Зельоней Гури. Із Перемишля потяг виїжджатиме о 17:50, прибуття до Львова – 21:25. З нього можна буде пересісти на потяги до Києва, Вінниці, Одеси, Харкова тощо.

Перший рейс нового потяга очікується 19 грудня. Обслуговуватися маршрут буде за допомогою українських вагонів, придбаних у Польщі.

Повідомляється, що зараз до Львова з Польщі ходить тільки один нічний поїзд"Львівський експрес". Він курсує щодня з Вроцлава через Краків. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень