На мера Рівного склали протокол, бо у його водія не вистачило грошей на машину?

Яку той купив у міського голови

У Рівному триває судовий процес щодо проданого міським головою Володимиром Хомком автомобіля марки «Hundai Santa Fe». Нагадаємо, що рівненське обласне управління захисту економіки склало протокол на міського голову, адже Хомко подав декларацію в НАЗК про суттєві зміни в майновому стані запізно.

Так, за документами сервісного центру, договір купівлі продажу міський голова та покупець – водій Хомка Віктор Царук - уклали 4 січня, а декларацію мер подав 18-го березня. Сьогодні в міському суді допитали водія мера Віктора Царука. Той засвідчив перед суддею, що не зміг одразу сплатити повної суми, тому зобов’язався перед мером донести кошти до першого квітня.

У січні я заплатив лише частину суми, але мені дуже потрібна була машина, адже я мав їхати з сім’єю в Кременчук. Тому ми домовились, що я позичу гроші до першого квітня та заплачу повну суму. Однак кошти я отримав вже 17 березня й тоді ж ввечері завіз їх до Володимира Євгеновича додому.

Віктор Царук пояснює, що гроші він позичив у своїх друзів-бізнесменів, однак в кого саме - не сказав. В судову залу прийшли також двоє працівників сервісного центру МВС – теж свідки.

Вони зазначили, що всі необхідні документи мер міста та його водій принесли, інакше договір не укладали б. Щодо грошових питань, то це вже не компетенція сервісного центру. У справі лишилося допитати ще одного свідка з сервісного центру, однак та не прийшла, тому суд оголосив перерву до 17 травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень