Вліз до церкви, та нічого не взяв

На Костопільщині злодію не вдалося поживитися у храмі.

Напередодні, 14 серпня, зранку до поліції надійшло повідомлення, що в церкві села Данчиміст пошкоджене пластикове вікно.

Слідчо-оперативна-група з’ясувала, що вночі невстановлена особа, пошкодивши металопластикове вікно, проникла всередину храму, де намагалася поживитися грошима чи ще чимось, але так нічого і не взяла (чи не знайшла).

 

Згідно з даними огляду місця події та проведеними слідчими діями жодних матеріальних цінностей із церкви не зникло. Однак наявні пошкодження свідчать, що зловмисник мав намір скоїти крадіжку.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15, частиною 3 статті 185 (замах на крадіжку з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень