На грип і ГРВІ на Рівненщині захворіли понад 7600 осіб

Статистика за тиждень свідчить про зростання захворюваності

Кількість хворих за останній тиждень збільшилася на 2%. За повідомленям Рівненського обласного лабораторного центру за минулий тиждень в області зафіксовано 7642 звернень хворих на грип та ГРЗ. Традиційно, набільше хворіють діти -  5777 випадків (75,6%). 

Загальний показник допорогового рівня становить 73,2%.

Разом з тим, знижується кількість хворих, які потребують госпіталізації. Цього тижня потребували амбулаторного лікування 177 жителів області, що на 49 осіб менше, ніж попереднього періоду. Також майже на 50 менше госпіталізовано дітей.

Обмежувальні заходи, які ввели раніше у Березнівському, Радивилівському і Дубровицькому районах, діють і надалі. Там кількість хворих зростає. 
Натомість у Демидівському, Гощанському та Рокитнівському районах найменше жителі звертаються до медиків із симптомами грипоподібних захворювань.

 

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень