На гарячому спіймали «домушників» у Рівному

Дві групи злодіїв - односельці з Львівщини

На вулиці Степана Дем'янчука громадянин затримав в під'їзді двох осіб, які підозріло себе поводять.

Коли патрульні прибули на місце події, вони встановили, що дані особи 21-го та 19-ти років за зовнішніми ознаками були схожими на осіб, що сьогодні вранці здійснили крадіжку з квартири та розбійний напад на вулиці Відінській.

Під час поверхневої перевірки, в сумці затриманого молодику інспектори виявили предмети, схожі на різного роду відмички для дверей. Потерпілий з крадіжки на вулиці Відінській в одному з затриманих упізнав крадія із своєї квартири. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

А вже ближче до обіду, патрульні отримали виклик про незаконне проникнення до житла на вулиці Соборній.

Власник однієї із квартир багатоповерхівки повідомив, що через відеокамеру бачить, як невідомі особи намагаються проникнути у його квартиру.

Патрульні у під'їзді будинку затримали 22-х річного громадянина, мешканця Львівської області, який перебував біля вищевказаної квартири. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Крадіжка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень