На дитячому майданчику Рівного побувала «рука Кремля» (ФОТО)

І знищила його

Такий висновок зробила працівник міськвиконкому Рівного Світлана Сирота. Фото майданчика вона виклала у соцмережу Фейсбук з коментарем:

Світлана Сирота 1 год · Люди, ви серйозно? Трошки більше двох місяців "прожив" новенький майданчик у Парку Просвіти на Північному. З наших із вами спільних грошей - міського бюджету - на втілення проекту виділили близько 230 тисяч гривень. Цілий мікрорайон отримав зручне і красиве місце для відпочинку: прохолода парку, лавки, доріжки, смітники і великий яскравий дитячий майданчик поруч із будинком. Живи і радій.


Але агентам ФСБ не до вподоби, щоб рівняни раділи. Довга рука Кремля дісталася навіть сюди. І почала нищити цю красу. Як це - не рука Кремля??? А хто ж? Тож не ми з вами! Ми ж не такі!

 

P.S. А тепер розкажіть мені ще раз про "некрасиві бетонні конструкції" з інформаційними табличками. До речі, щонайменше одну вже зламали 

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень