На Дубровиччині знову затримали старателів

У сімох чоловіків вилучили мотопомпи та інше обладнання для незаконного видобутку бурштину

Під час відпрацювання території Осівської сільради опівночі 20 жовтня працівники Дубровицького райвідділу міліції спільно із прокурором району Миколою Федорчуком вилучили поблизу села Нивецьк дві мотопомпи та обладнання для незаконного видобутку бурштину-сирцю.


Окрім того, правоохоронці виявили два автомобілі «Ніссан Патрол» та «Ніссан Навара», за допомогою яких транспортувалися мотопомпи, і сімох старателів, жителів Сарненського району.


Зі слів останніх, вони приїхали близько 17-ї години на місце події відкачувати воду для видобутку бурштину-сирцю. Однак подальшій «роботі», яка була у розпалі, завадили працівники міліції.
Як повідомив заступник начальника Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Коркош, за частиною 2 статті 240 (порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє УМВС в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень