На Дубровиччині батько вбив ножем сина

Врятувати хлопця намагалися лікарі

Інцидент стався напередодні пообіді у селі Великі Озера. 54-річний чоловік і його 25-річний син були напідпитку, коли між ними виник конфлікт. Розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

Близько 14 години в будинку за місцем проживання між батьком та 25-річним сином виник конфлікт. Поки мати пішла до магазину, чоловіки, які обоє перебували напідпитку, посварилися через побутові проблеми.

 

У ході суперечки між ними зав’язалася бійка, під час якої  батько схопив ніж та наніс п’ять ударів у грудну клітку. Сусіди, які прибігли на крик, викликали швидку допомогу та власним авто повезли пораненого назустріч медикам.

Попри вжиті лікарями реанімаційні заходи, врятувати життя молодому чоловікові, який отримав два проникаючих поранення у серце та легені, не вдалося.

Потерпілий помер на реанімаційному столі. За фактом вбивства поліцейські почали досудове розслідування. Нині 54-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень