На Дубенщині у підприємця вилучили «чорнову бухгалтерію»

Крім того, поліцейські Дубенського району припинили діяльність підпільної пилорами

Як повідомляють з ГУ НП в Рівненській області, у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконної порубки лісу, слідчі Дубенського відділу поліції провели санкціонований обшук у господарстві жителя села Плоска.

24-річний місцевий житель облаштував підпільну пилораму в своєму обійсті. Поліцейські в ході обшуку вилучили у нього автомобіль «ЗІЛ», обладнаний гідроманіпулятором, станок для оброблення деревини, 16 пилок до нього та шість колод сосни.
Окрім того, правоохоронці виявили сигнальну ракетницю, піротехнічні засоби та «чорнову» бухгалтерію.



Сума завданих збитків державі в результаті здійснення незаконної діяльності становить понад 26 тисяч гривень. Нами проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України. Невдовзі матеріали справи, у якій достатньо доказів, будуть передані до суду,

— зазначив начальник Дубенського відділення поліції Володимир Голубош.

Нагадаємо, що у вересні торік до поліції звернувся директор Дубенського лісгоспу із заявою про вчинення місцевим жителем незаконної порубки у Мирогощанському лісництві.

Однак тоді чоловік не пустив правоохоронців на територію власного господарства. І лише після відповідної ухвали суду правоохоронцям вдалося провести обшуки та припинити діяльність нелегальної пилорами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень