На Луганщині найкрасивішою стала рівнянка (ФОТО)

На Луганщині у Старобільську проведено конкурс краси серед військовослужбовців і правоохоронців у рамках проекту: «Слава Героїням!». Захід, що вже став щорічним, присвятили жінкам, які своєю працею чи службою покращують життя в Східному регіоні. До кінозали районного будинку культури прийшли сотні військовослужбовців, студентів цивільних вишів та пересічних громадян.

На початку заходу усіх присутніх привітала заступник голови Луганської обласної держадміністрації Ольга Лішик.

- Сильну державу та нашу славну область будують і чоловіки, і жінки. Останні зовсім не поступаються у патріотизмі і самовідданості сильній статі. Україна – теж жіночого роду і її треба кохати і захищати від ворогів. Зі сцени цього проекту хочу подякувати всім дівчатам, дружинам, мамам за їх важливий внесок у розбудову вільної і демократичної країни, - зауважила державний службовець.

В ході офіційної частини окремі жінки отримали відзнаки та грамоти з рук державних чиновників чи громадських активістів.

Розважальну програму продовжив конкурс краси за участю 8 представниць чарівної статі, які носять погони різних силових відомств. Потенціал красунь оцінювало журі з числа офіцерів оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», представників місцевих органів самоврядування та спонсорів проекту в особі керівництва організації «Громадянський корпус».

Своє право вважатися кращою серед кращих дівчата виборювали у п’ятьох номінація: візитна картка, глянець моєї мрії, кулінарне змагання - «смаковита феєрія», конкурс талантів, дефіле у вечірніх сукнях.

Збройні Сили України представляла учасник антитерористичної операції - військовослужбовець полку зв’язку оперативного командування «Захід», старший солдат за контрактом Олеся Воробей.

- Родом із Рівненщини. До армії пішла добровільно одразу ж після школи, бо прагнула особливого і яскравого життя. Зараз вчуся заочно у Київському військовому інституті. У вільний час займаюся художнім вишиванням. Серед готових робіт: ікони, природа, різні абстракції. Мій життєвий принцип: «якщо чогось сильно прагнеш, то досягнеш», - розповіла про себе дівчина-військовослужбовець.

Між проведенням номінацій, гарний настрій усім присутнім дарували ансамбль пісні і танцю «Патруль», солістка районного Старобільського будинку культури Анастасія Макарук та вихованці районного будинку творчості дітей та юнацтва.

У підсумку конкурсу краси, журі вирішило оголосити всіх учасниць переможцями та вручити письмові подяки і цінні подарунки.

Захід завершився бурхливими оплесками глядачів та фотографуванням українських воїнів із красунями у погонах.

Матеріал підготував речник штабу АТО, підполковник Віктор Шубець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень