На День Перемоги на Рівненщині чоловік мало не зарізав односельця

Чоловіки зчепились у бійці після кількох чарок

Вчора ввечері до лікарні доставили 26-річного жителя села Мирогоща з колото-різаними ранами. Дубенські поліцейські затримали зловмисника, причетного до завданих тілесних ушкоджень.

Докладніше розповіла прес-офіцер Нацполіції області Ольга Олійник:

Близько 17 години на подвір’ї будинку в селі Мирогоща Друга між 30-річним господарем та його знайомим раптово виник конфлікт на побутовому ґрунті. Обоє учасників інциденту перебували у стані алкогольного сп’яніння. Під час суперечки, яка переросла у бійку, 30-річний чоловік схопив ніж та наніс односельцю удар у груди.

Постраждалого госпіталізували в хірургічне відділення із проникаючою колото-різаною раною грудної клітки, пораненням легені та внутрішньою кровотечею.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: різанина
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень