На Данила Галицького збили 11-річного хлопчика

Водій втік з місця пригоди, але поліцейські за лічені години знайшли його

Учора в Рівненську обласну дитячу лікарню з переломом ключиці був доставлений 11-річний рівнянин. Тілесні ушкодження дитина отримала внаслідок ДТП.

Поліцейські встановили, що на вулиці Данила Галицького у Рівному, коли хлопець переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, на нього здійснив наїзд автомобіль. Запитавши у дитини чи все гаразд, водій зник з місця пригоди.

Зі слів батька хлопчика, його сина додому привела незнайома жінка. З її слів, ДТП скоїв водій автівки білого кольору марки «PEUGEOT Partner» або «Citroen Berlingo».

Правоохоронці за лічені години відшукали автомобіль та встановили особу. Жителя села Обарів Рівненського району, керманича автомобіля «Peugeot Partner», виявили за місцем проживання. Чоловік відразу підтвердив поліцейським, що цього дня став учасником ДТП.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень