На чемпіонаті Європи рівнянка здобула Україні «срібло» і «бронзу»

Любов Семенюк перемогла на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

На чемпіонаті Європи з пауерліфтингу рівнянка Любов Семенюк здобула Україні «срібло» і «бронзу» .

Змагання відбувалися з 21 до 28 листопада в угорському місті Егер серед спортсменів з порушеннями ОРА. У чемпіонаті брала участь національна збірна України, яка складалася з 13 чоловік. До її складу і входить спортсменка з Рівненщини - майстер спорту України міжнародного класу Любов Семенюк.

Жінка у ваговій категорії до 79 кг посіла ІІ місце з результатом 106 кг, з цим же результатом на відкритому чемпіонаті Європи з пауерліфтингу жінка посіла ІІІ місце, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Загалом у змаганнях взяли участь 220 спортсменів з 44 країн світу.

Додамо, що чемпіонат мав статус відкритого, тому до змагань були допущені також спортсмени з неєвропейських країн. У зв'язку з цим проводилися два заліка паралельно: один - лише серед спортсменів з Європи, інший - серед усіх учасників змагань.

До змагань нашу спортсменку тренував Андрій Демчук, заслужений тренер України

Зауважимо, що на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу збірна команда України завоювала дві золоті, дві срібні та стільки ж бронзових медалей, посівши 3 командне місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень