На будівництво спорткомплексу на Макарова виділили ще тридцять мільйонів

Майже тридцять

Фото Рівненська ОДА

Рівненщина отримала додатково 27 мільйонів гривень для будівництва спорткмплексів після того, як у Києві перерозподілили цільові кошти. Про це пише прес-служба Рівненської ОДА,

Участь у державній програмі беруть шість областей. Вона передбачає зведення в них спорткомплексів. Рівненщина – єдина з цих областей, де вже тривають будівельні роботи.  

Рішення про виділення коштів ухвалила міжвідомча комісія. Її члени розглянули стан реалізації проектів та вирішили дофінансувати Рівненщину на 27 мільйонів, розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Робота, над якою працюють на Рівненщині тепер відмінно оцінена комісією в Міністерстві молоді та спорту під головуванням заступника Міністра Миколи Даневича.

 

Вітаю з цим всіх причетних і тих, хто вболіває за рівненський спорт! Ми і далі працюємо на максимум, аби при наступному перерозподілі коштів цієї програми використати усі можливості та шанси задля розвитку спорту в області!.

Фото Рівненська ОДА

Нагадаємо, до цього вже передбачили 50 мільйонів гривень з різних джерел фінансування.

5 мільйонів спрямували з обласного бюджету, Державний фонд регіонального розвитку виділив 30 мільйонів, ще 15 – це державна субвенція на спорудження спортивних арен.

Фото Рівненська ОДА


Наступне і крайнє засідання міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво та реконструкцію палаців спорту відбудеться знову через 2 тижні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень