На будівництві школи у Горбакові сталося вбивство

Медики, що прибули на виклик 9 січня лише констатували смерть невідомого чоловіка

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що ввечері 9 січня на території незакінченого будівництва школи у селі Горбаків 44-річний місцевий житель та 46-річний мешканець села Симонів розпивали алкогольні напої. У цей час між ними виник конфлікт, що переріс у бійку, під час якої мешканець Горбакова наніс численні удари руками і ногами в область голови та по всьому тілу своєму товаришу.

Чоловік від отриманих травм помер на місці. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Нині 44-річний житель Горбакова спілкується з поліцейськими, свою вину визнає. Вирішується питання про затримання зловмисника та обрання йому міри запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень