На Березнівщині чоловік убив співмешканку 

23-річний мешканець села Князівка до смерті побив 30-річну жінку

Судово-медичний експерт встановив, що жінка померла внаслідок гострої крововтрати, масивної внутрішньої кровотечі, закритої тупої травми живота з ушкодженням внутрішніх органів.

Правоохоронці затримали чоловіка та доставили в райвідділок. Там зловмисник розповів, що того дня він напідпитку просив гроші у співмешканки на пиво, натомість жінка відмовила, і це його розлютило. Тоді він почав бити її кулаками та ногами, потім взяв палицю та наніс, як згодом встановив експерт, майже 20 ударів. Після цього побиту жінку поклав на ліжко, а палицю заховав в піч та зателефонував на станцію швидкої допомоги.
[media=47377]

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань про умисне вбивство. Чоловіка затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили у РВ УМВС України в Рівненській області.
[media=47376]

У ході досудового розслідування міліціонери з’ясували, що у жінки четверо неповнолітніх дітей, однак її позбавили батьківських прав. Опіку над ними залишили за бабусею – матір’ю загиблої. Сімейні чвари у цій оселі виникали часто. Протягом двох спільно прожитих років співмешканці ніде не працювали, зловживали алкоголем, а, підігріті спиртним, пускали в хід кулаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень