На базі відпочинку у курортній Затоці застрелили сімейну пару

Трагедія сталася сьогодні під ранок

Вистріли прозвучали близько 4 ранку у селищі Затока Одеської області. З мисливської рушниці були застрелені 44-річна жінка та 50-річний чоловік. 

Про це туристична поліція Затоки повідомила наряду Нацгвардійців. Коли гвардійці прибули на базу відпочинку, виявили тіла двох осіб - чоловіка і жінки.

"З'ясувалося, що це подружжя. В ході опитування громадян, які проживають в кооперативі "Світанок", вдалося дізнатися, що напередодні у подружжя стався конфлікт з невідомим громадянином, який пересувається на автомобілі Lexus сріблястого кольору", - повідомили в Південному оперативно-територіальному об'єднанні Нацгвардії.
 

Через деякий час правоохоронці зупинили авто, поведінка водія якого викликала підозру. Він розповів, що йому зателефонував знайомий і повідомив, що застрелив подружню пару. Це допомогло гвардійцям дізнатися адресу того, хто стріляв у людей і затримати його.

За попередньою інформацією, між подружньою парою і підозрюваним були ділові відносини. Подружжя заборгувало йому певну суму грошей.

Поліція поки коментарів з приводу того, що трапилося, не дає.

За інформацією видання "Факти".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень