На заклик Арестовича: українські відьми проведуть ритуал на усунення від влади путіна у Чорнобаївці?

Організатори назвали дату ритуалу

Боротися з російськими орками та їхнім головним вождем вирішили українські маги та відьми. Вони почули заклик радника глави Офісу президента Олексія Арестовича та збираються провести серію ритуалів.

Таким чином хочуть усунути від влади президента росії путіна.

Нагадаємо, як 22 березня Арестович написав на своїй сторінці у Фейсбуці допис про чергову поразку орків у Чорнобаївці. І, між іншим, звернувся до українських відьом та попросив їх продовжувати у тому ж дусі.

Тож witch_cauldron оприлюднив плани окультної спільноти щодо підтримки цієї ініціативи. Зокрема, на сторінці в Інстаграмі з’явився допис:

«31 березня, у 29 місячний день, день вроків та проклять, ми, відьми України у співдружності із закордонними колегами, проведемо ритуал покарання ворога українського народу — Володимира Путіна», - йдеться у повідомленні.

Ритуал складатиметься з 3 частин

Перша пройде на одній із гір в Україні. Вже зібрано коло з 13 відьом.

Друга частина ритуалу запланована на квітень, у слов'янській країні із підключенням іноземних колег. Якщо перша, як очікується, матиме відносно слабкий вплив на Путіна, то друга – значний. Також серед цілей обряду – надання підтримки української армії.

«На перемогу нашого великого народу, на удачу, успіх та відкриття доріг! І нехай усі боги війни – Один, Тор, Перун – сприяють нам!» - йдеться у дописі.

Третя частина – кам'яний мішок для ворога – ізоляція, усунення від влади, втрата підтримки ближнього оточення. Відкуп із чорними іконами від масових смертей та покаранням тих, хто в них винен.

Представник української окультної спільноти на умовах анонімності пояснив, що точні місця проведення обрядів приховують. Подробиці повідомлятимуть лише особисто, між знайомими людьми. Не виключено, що одне з зібрань відбудеться у Чорнобаївці, де окупанти 9 разів підряд були розбиті ЗСУ.

Маги зауважують, що практика застосування магії з бойовою метою широко відома в історії від Китаю до Америки. І вона – дієва:

«Згадаємо прокляття Текумсе, воно ж прокляття президентів США. Згідно з ним, кожен американський президент, обраний у певний рік, помре або буде вбитий до закінчення терміну президентських повноважень.

 

Прокляття діяло 7 колін.

 

Першим, хто уникнув його – був Рейган, він був восьмим. Але на нього також був замах. Дев'ятим був Буш-молодший, який також уникнув замаху через щасливу для нього випадковість», - резюмував представник окультної спільноти.

 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень