«На таран!»: Патрульна поліція здійснила ДТП, намагаючись зупинити мотоцикліста з вул. Рівненської? (ВІДЕО)

Тепер він у лікарні

Праворуч -- за мить до зіткнення Ліворуч -- поліцейський оглядає скоєне

Дивна ситуація виникла сьогодні в Луцьку.

Як повідомляють «Волинські новини»:

На проспекті Відродження у Луцьку трапилась аварія за участю мотоцикліста та автівки поліції.

Аварія сталась близько 11:45.

За словами очевидців, поліцейські наздоганяли мотоцикліста.

 

19-річного водія госпіталізували у міську клінічну лікарню із травмою грудного відділу хребта.

А от як описує ситуацію Патрульна поліція Волинської області:

Важливо!

 

Сьогодні вдень у місті Луцьку екіпажам патрульної поліції в радіоефір надійшла оперативна інформація про те, що на вулиці Рівненській рухається мотоцикл, керманич якого може бути причетним до злочину, яке розслідується слідчими в рамках кримінального провадження.

 

За інформацією стало відомо, що водія мотоцикла переслідують оперативні працівники з населеного пункту Липини, однак керманич не виконував законні вимоги про зупинку та продовжував рух вулиця міста порушуючи ПДР та створюючи своїми діями загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

 

Патрульні, отримавши орієнтування, помітили вказаний мотоцикл на проспекті Відродження.

 

Забезпечивши безпеку дорожнього руху, увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору і спеціальний звуковий сигнал, патрульні сповільнили потік транспорту намагаючись здійснити зупинку мотоцикла.

 

Однак, дії поліцейських та інших учасників дорожнього руху керманич мотоцикла ігнорував та продовжив рух, внаслідок чого здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції.

 

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а керманичу мотоцикла одразу викликали екстрену медичну допомогу.

 

На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Деталі встановлюються.

Натисніть плей для перегляду відео погоні та зіткнення

Люди по різному коментують цю ситуацію:

директор школи

Застосовувати засоби примусової зупинки транспорту для примусової зупинки мотоциклів ЗАБОРОНЕНО!! Засіб примусової зупинки «авто патрульних» не являється таким засобом! (ЗУ Про Нац.поліцію). В ДТП винен водій патрульного авто, який виїхав на смугу зустрічного руху ( навіть за умови включених спецсигналів, водій має забезпечити безпечний проїзд). Учіть «матчасть»!

 

123 до директор школи

Знаєш, учоний, може бути що формально ти і правий. Тільки от суть в тому, що більшість водіїв буде абсолютно не проти «Застосовувати засоби примусової зупинки транспорту для примусової зупинки мотоциклів». Чому? Бо - за**али ці недороблені «валентіни россі», які в упор не розрізняють трек і дорогу загального користування. Пи.Си. Вину чи невинуватість в Україні визначає лише суд, учоний ти наш)

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень