На що звернути увагу у літню спеку: 5 головних помилок при поливі городу

Виправте це і більше так не робіть

Тиск води

Це стосується любителів поливати город зі шланга. Мало того, що грядки поливають холодною водою, до того ж вона подається під тиском, що може пошкодити листя, коріння і навіть стебло.

Мульчування

Шар соломи або іншого матеріалу захищає ґрунт і коріння від перегріву, ґрунт від пересихання, до того ж бур'яни ростуть не так рясно. Завдяки мульчі поливати доводиться рідше.

Час доби

Найкраще це робити на сході сонця або ближче до вечора. Опівдні поливати не варто, тому що вода випаровується швидше і для насичення рослин буде потрібна більша її кількість.

Спосіб поливу

Вода має потрапляти на коріння, а не листя. На листі через поливання під спекотним сонцем можуть утворитися опіки. До того ж велика можливість розвитку грибкових захворювань.

Кількість

Надмірний полив так само шкідливий, як і нестача вологи. Важливо мати деяке уявлення про погоду на наступні кілька днів, а також дотримуватися графіку поливу.

Допоможуть всього 2 нескладні процедури: як врятувати томати від похолодання?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень