На росії готують масований ракетний обстріл України: Полковник зробив тривожний прогноз

Ворог підступний

Колишній речник Генштабу ЗСУ, полковник, військовий експерт Владислав Селезньов заявив, що останнім часом росія зменшила інтенсивність ракетних ударів, але активно використовує «шахеди», щоб вихолостити українські засоби ППО.

Ворог підступний та адаптивний до умов ведення бойових дій, отже, робить все для того, щоб вдарити в той самий момент, коли ми є найбільш вразливими і тоді, коли ми найменш очікуємо такої атаки, – зауважив Владислав Селезньов.

За його словами,  росія навряд відмовиться від терору українців за допомогою ракет та дронів. Для ракетних атак ворог шукає найласіші шматочки — об'єкти військової інфраструктури, місця зосередження особового складу. Тож накопичує ресурси, аби в певний момент вчинити масований ракетний обстріл.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень